Salaš u Bregu (Salaš înseamnă casă sau cabană, mai multe detalii aici, în cazul nostru poate fi tradus ca și „casa de pe deal”), este o proprietate privată și este un loc în care timpul nu mai este important. Faceți drumetii pe una din traseele nesfârșite, fiți înconjurat de natura minunată și conectați-vă cu ea. Așa vedem noi acest loc, aceasta este misiunea noastră și sperăm că și a dumneavoastră. Salaš u Bregu a fost construit de stră-stră-stră bunicii mei și a fost folosit de familie mea ca și haideți să o numim ca și “reședință de vară”, atunci când aceștia se aflau la muncă în afara satului meu Carasova. În trecut totul a fost diferit față de cum este acum, prin urmare, vă rugăm să vi ne alăturați, iar noi vă vom însoți pe parcursul călătoriei despre Salaš u Bregu.

Proprietatea

În acest moment pe proprietate puteți campa numai cu cortul sau caravana dumneavoastră. Noi punem la dispoziție gratuit proprietatea noastră pentru dumneavoastră, cei ce iubiți natura.

Clădirea întâi, a fost folosită în trecut ca și cameră de odihnă, ca un loc unde s-au odihnit și au dormit peste noapte, cred că în vremurile noastre noi ii spunem dormitor 😊. În 2019 am renovat a doua parte, așa că am extins-o cu incă o cameră făcută din piatră. Acum este încă în renovare și va fi transformat într-un loc confortabil pentru a vă găzdui. Are 1 dormitor, 1 baie și bucătărie. Va fi suficient spațiu pentru a găzdui 4 pers. Este un loc perfect pentru a găzdui un cuplu sau o familie.

Clădirea a 2-a, a fost folosită în trecut ca și grajd\hambar. A fost construită din piatră în 1904, în urmă cu aproape 120 ani. Planul nostru este de a păstra structura sa inițială, să o consolidăm și să o transformăm într-un loc pentru a vă găzdui. Deoarece ce facem noi aici nu este o afacere ci mai degrabă facem ceva pentru a menține locul în viață dar și pentru a promova zona noastră frumoasă  #Carașova, comunitatea noastră #croatsinromania și nu în ultimul rând pentru a oferi dumneavoastră, iubitorilor de natură, un loc diferit pentru a petrece timpul liber, să campați, să vă bucurați de natură și să vă deconectați de la rutina zilnică.

Investiția este făcută din bugetul privat, prin urmare, progresul lucrărilor nu este poate foarte vizibil. Încercăm anual să avansăm și muncim din greu pentru a ne atinge obiectivele. Punem la dispoziția dumneavoastră o sursa de apă pentru duș dar și dacă doriți în plus un generator pe benzina pentru electricitate. În zilele noastre este cu adevărat necesar să ne testăm pe noi înșine pentru a vedea cât de mult putem rezista fără mobil, laptop-uri, etc

Personal eu am încercat, e chiar foarte greu, nu imposibil, dar totuși foarte mișto.

Interacțiunea cu oaspeții

Proprietarul Salaš u Bregu este familia Tincul. Familia mea și-a petrecut mult timp aici. Începând cu familia bunicului meu, tatăl meu și frații lui, eu și fratele meu. Vorbim sârbo-croată, engleză, germană și română și vom face tot posibilul pentru a vă face șederea comfortabilă.

Diverse

Salas u Bregu este situat lângă Parcul Național Semenic- Cheile Carașului, la 5 km de Carașova, la 8 km de Reșița, la 30 km de Văliug si la 130 km de Timișoara.

În Carașova găsiți aproape tot ce aveți nevoie. Există câteva alimentare mici în care puteți cumpăra aproape tot ceea ce aveți nevoie în materie de produse alimentare, etc. Dacă ceva nu găsiți acolo, atunci în orașul Reșița sigur veți găsi.

Vă stăm la dispoziție și așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim.